۱۰ روش و ترفند برای بیشتر ماندن شاخه های گل
۱- ساقه گل ها را با زاویه ۴۵ درجه و در حدود ۳ سانتی متر بالا تر از انتهای آن قطع کنیدتا به سرعت سطح جذب آب افزایش یابد.
۲- گل هایی را که ساقه کوتاهی دارند یا ساقه آن ها شکسته است، در یک فنجان بچینید. ساقه هایشان را با کش موی کوچکی ببندید تا از هم جدا نشوند.
۳- برای باز شدن سریع غنچه های گل ابتدا آن ها را در آب گرم و سپس در آب سرد قرار دهید. بعد از بریدن ساقه، گل ها را در لیوان آب گرم قرار دهید. بعد از یک دقیقه در گلدانی بگذارید که آب سرد دارد و ۲۰ دقیقه به آن ها فرصت دهید. گل ها تا بیشترین حد ممکن باز خواهند شد.
۴- کاکتوس ها را در ظرف های بستنی خوری بکارید. آن ها را با خاک گلدان پر و کمی مرطوبشان کنید سپس کاکتوستان را در آن ها بکارید. به مرور زمان ریشه های آن رشد می کند. هفته ای یک بار با اسپری آب پاش کمی خاک آن را آب پاشی کنید تا حدی که خاک سطحی گلدانتان کمی مرطوب شود.
۵- به ارکیده تان با یک تکه یخ در هفته آب دهید. برای ارکیده هایی که بزرگ ترند هر هفته، از دو تکه یخ استفاده کنید.
۶- با چسب های نواری، شبکه ای مقاوم در برابر آب برای گل ها درست کنید. درگلدان های کم عمق از چسب های نواری شفاف استفاده کنید. ابتدا گل هایی را که بزرگ تر و پرترند، با زاویه وارد شبکه ای که ساخته اید کنید. سپس از گل های متوسط تر برای پر کردن فضا استفاده کنید و در انتها گل های کوچک تر را بین گل های دیگر قرار دهید.
۷- گل ها را با آویزان کردن رو به پایین آن ها در فضایی سرد خشک کنید. با بستن ساقه گل ها با روبان و آویزان کردن دسته گل یا تاج گلتان از میخ، گوشه قاب عکس ها یا جا کلیدی می توانید تغییری در چیدمان خانه خود ایجاد کنید.
۸- با انداختن سکه ای در گلدان، آب گلتان تازه تر باقی می ماند. مسی که در سکه وجود داد، با اسیدی کردن محیط از رشد قارچ ها و باکتری ها جلوگیری می کند.
۹- اگر خانه تان پر از رنگ های خنثی است از گل های تیره تر استفاده کنید.
۱۰- به گلدان های شیشه ای با روبان، تور یا نخ کنفی جلوه دهید.